Tweewielerwinkel van het jaar 2017!

De Bruin Fiets en Fitness sleept award in de wacht
Honselersdijk - De Bruin Fiets en Fitness is uitgeroepen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar in de gemeente Westland'. De zaak, met vestigingen in Honselersdijk en Monster, kreeg als gemiddeld cijfer een 9,5. Afgelopen maandag werd de trotse winnaar gehuldigd in Burgers' Zoo te Arnhem tijdens Tweewieler Retail Trends, het jaarlijkse kennisevent voor tweewielerwinkels.
Eigenaar Ronald de Bruin ziet de prijs als een mooie erkenning. "Het is een publieksprijs, dat maakt het zo leuk", zegt hij fier. "Ik beschouw dit als een bekroning voor onze service, de hoge kwaliteit die wij bieden en onze betrouwbaarheid. Het feit dat onze klanten op ons gestemd hebben met hoge waardering voor dienstverlening, stemt ons bijzonder tevreden."
Hij wil iedereen bedanken die de afgelopen periode op De Bruin Fiets en Fitness heeft gestemd. "Wij zullen ons uiterste best blijven doen om deze gewonnen titel waar te maken!'
De verkiezing 'Tweewielerwinkel van het Jaar' vierde haar twintigste editie. De competitie wordt georganiseerd door de branche-organisatie en de titel wordt jaarlijks toegekend aan een winkel met bijzondere kwaliteiten. Op basis van klantbeoordelingen krijgt elke winkel een benchmarkrapport. Bij het uitbrengen van een stem wordt op vier criteria een rapportcijfer gevraagd: klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, assortiment en vakkennis van de medewerkers. Ook kan de klant een algemene review geven over de winkel. "De winkels krijgen de mening van hun klanten teruggekoppeld, wat een mooi instrument is om zich verder te verbeteren", zegt Annemarie Visser van de organisatie van de verkiezing. "Voor klanten van de winkel biedt de verkiezing een mooi moment om hun waardering te tonen."
Zaken die minstens 75 stemmen van klanten kregen, mochten meedingen naar de uitverkiezing. De verkiezing vond in eerste instantie plaats op gemeenteniveau waarbij er per gemeente één winnaar is; de tweewielerwinkel met de meeste stemmen en de hoogste beoordelingscijfers. Naast de gemeentelijke titels waren er ook provincietitels te winnen. De Bruin Fiets en Fitness eindigde in Zuid-Holland op een knappe vierde plaats.
De Bruin Fiets en Fitness biedt vele modellen stadsfietsen, sportieve fietsen en elektrische fietsen. Daarnaast heeft de winkel een uitgebreid assortiment kleding en accessoires. Op vrijdag 7 (10.00 tot 18.00 uur) en zaterdag 8 april (10.00 tot 16.00 uur) houdt de winkel haar 'Opstapdagen'. Dit evenement staat in het teken van de elektrische fiets. Een vakkundig en enthousiast team van medewerkers staat klaar om mensen te helpen met hun e-bike wensen. De nieuwste modellen elektrische fiets worden gepresenteerd. Ook is er volop ruimte om de fietsen uit te proberen.