Nieuws

Tips voor het onderhoud van je E-bike

14-02-2020

Goed onderhoud van je elektrische fiets hoeft niet te betekenen dat het niet door jezelf uitgevoerd kan worden. Er zijn veel dingen die je al zelf kan doen, vaak zelfs zonder gereedschap! Je E-bike is natuurlijk een kostbaar bezit, waar je lang plezier van wil hebben en daar wil je natuurlijk zuinig mee omgaan.  Daarom geven onze fietsspecialisten u graag een paar handige tips: #1&nb..

Het fietsplan is terug!

14-02-2020

Hoe werkend Nederland weer massaal op de fiets van de zaak stapt!  Dankzij nieuwe wetgeving keert het ooit zo populaire fietsplan terug. In een gloednieuwe jas! Vanaf 1 januari 2020 rijdt werkend Nederland op basis van 7 procent bijtelling een fiets van de zaak. Maar hoe ziet de nieuwe fietsregeling er precies uit voor werknemer en werkgever?   Klik hier voor meer informatie ..

5 jaar garantie op uw accu!

14-02-2020

Bij De Bruin Fietsen staat service hoog in het vaandel, daar willen wij graag iets extra's voor doen! 

In plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie bieden wij op een groot deel van onze accu's 5 jaar garantie! 

Vraag naar de voorwaarden in de winkel!

Batavus actieradius actie!

14-02-2020

In de periode van 3 februari t/m 17 mei 2020 geeft Batavus u bij de aankoop van een elektrische fiets* een grotere accu gratis. Met een voordeel tot wel € 200,-.  Dit geldt op bijna de gehele collectie elektrische fietsen van Batavus, inclusief de Bosch modellen. * De actie geldt zolang de voorraad strekt en is van toepassing op de actiemodellen, voor meer informatie kunt in terecht ..