Blog, fietsstoeltjes

Blog, fietsstoeltjes

Fietsstoeltjes! 

Wat is er leuker dan fietsen met je kinderen! Heerlijk naar buiten, de wind door je haar, de zon op je gezicht!

Maar waar moet je opletten bij de aanschaf van een fietsstoeltje? 

Wij bij de Bruin Fietsen zijn erg enthousiast over de fietsstoeltjes van Bobike, ze zijn veilig, makkelijk in gebruik en zien er ook nog eens mooi en strak uit! En met een extra steun op het stuur of de bagagedrager is het zitje ook nog eens heel snel en gemakkelijk over te zetten!De Bobike kinderzitjes voor voorop de fiets zijn geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden (of wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten) tot 3 jaar of 15 kilogram. 
Bij deze zitjes is een windscherm handig en fijn! 

Is uw kindje 3 jaar of weegt hij/zij 15 kilo, dan is het tijd om te verhuizen naar een achterzitje! 


Deze achterzitjes zijn geschikt voor kinderen tot ongeveer 6 jaar of 22 kilo. Wordt een kindje te groot voor een fietsstoeltje dan adviseren wij nog steeds een zitje te gebruiken. Simpelweg omdat het veiliger is! 
Bobike heeft een speciaal zitje ontworpen voor de grotere kinderen (van 5 tot ongeveer 10 jaar of tot 35 kilo) de Bobike Classic Junior geeft een steuntje in de rug. Ook is dit zitje uitgevoerd met een heupgordel zodat uw kindje niet zomaar kan gaan staan. De voetsteuntjes bieden extra comfort en door de beschermers kunnen de voetjes niet in de spaken komen. En gebruikt u het zitje even niet, dan klapt u deze gewoon in!

Met de fietsstoeltjes van Bobike weet u zeker dat u veilig op pad gaat, maar wilt u nog iets meer veiligheid? Denk dan eens aan een fietshelm. In Nederland is het (helaas) nog niet verplicht, toch raden wij het wel aan. Uw kindje is immers uw kostbaartste bezit! 

                   

De Bobike helmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vrolijke kleuren (matchend bij de zitjes!). Met het slimme Dial systeem maak je de helm eenvoudig perfect passend. De kinriem is zacht en comfortabel en de reflecterende details zorgen ervoor dat je kindje ook in het donker goed zichtbaar is. De ventilatie openeningen houden het hoofd van je kindje koel en het insectennet beschermt tegen rondvliegende beestjes. 

Wilt u meer informatie over een fietsstoeltje kom dan gerust eens bij ons langs, wij helpen u graag! Besluit u een fietsstoeltje via het internet te kopen, vergeet dan niet: het internet monteert geen fietsstoeltjes!