Gazelle

Het ultieme gevoel van vrijheid

Bekijk de collectie
Unsplash

Personalisatie

Gazelle biedt diverse accessoires om je fiets te personaliseren en aan te passen aan jouw levensstijl.

Unsplash

Duurzaamheid

Gazelle biedt diverse accessoires om je fiets te personaliseren en aan te passen aan jouw levensstijl.

Unsplash

Kwaliteit

Gazelle gebruikt hoogwaardige componenten en materialen voor betrouwbare en duurzame prestaties.

Unsplash

Gazelle: Kwaliteit sinds 1892

Gazelle is een Nederlands fietsenmerk dat al sinds 1892 bestaat. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis van het produceren van betrouwbare, stijlvolle fietsen die zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Gazelle gebruikt kwalitatieve en milieuvriendelijke materialen voor al hun fietsen. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets voor je dagelijkse woon-werkverkeer, een elektrische fiets om heuvels en lange afstanden te overwinnen, Gazelle heeft een fiets die bij jouw fietstocht past!

Fietsen van Gazelle

De fietsen van Gazelle zijn ontworpen met de stedelijke fietser in gedachten en bieden een perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit. Het merk biedt een breed scala aan fietsen, van klassieke modellen tot moderne e-bikes die zijn uitgerust met krachtige en stille motoren. Als je op zoek bent naar een stadsfiets of hybride van topkwaliteit, dan ben je bij Gazelle aan het juiste adres.

Op zoek naar een Gazelle fiets?

Bij De Bruin Fietsen bent u ook aan het juiste adres voor Gazelle fietsen, zowel elektrisch als zonder trapondersteuning. Kom eens langs bij onze vestiging in één van onze vestigingen voor de Gazelle fiets voor uw fietstocht.

Duurzaam en verantwoordelijk

Gazelle is een fietsmerk dat zich inzet voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. Het bedrijf gebruikt duurzame materialen en productiemethoden om ervoor te zorgen dat hun fietsen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en wordt er gelet op het minimaliseren van afval. Gazelle heeft ook verschillende duurzaamheidsinitiatieven gelanceerd, zoals het recyclen van oude fietsen en het bieden van fietsreparaties om de levensduur van fietsen te verlengen. Als je op zoek bent naar een duurzaam fietsmerk dat zich inzet voor het milieu, dan is Gazelle het merk voor jou!

Unsplash

Gezelle inspiratie