Urban Arrow Family Cargo Line Anniversary Edition

Specificaties

Merk Urban Arrow
Basiskleur Zilver

Beschrijving

Beperkt Leverbaar! 

Urban Arrow Family Anniversary Edition Bosch CargoLine Gen. 4
In de afgelopen tien jaar, heeft Urban Arrow met zijn elektrische bakfietsen de markt verruimd van een Nederlandse niche tot een Europees speelveld. De allereerste Urban Arrow, de ‘Family’, is uitgegroeid tot een icoon. Het nieuwste model, ontwikkeld ter gelegenheid van dit jubileum, laat dat zien als bekroning van wat intussen een hele bakfiets-vloot is voor particulieren en bedrijven.

Op het eerste gezicht lijkt deze, speciaal ter gelegenheid van het tienjarig jubileum ontwikkelde, Urban Arrow Family gelijk aan het allereerste model. Vooral de kleur van ruw geborsteld aluminium wekt die indruk. De Family heeft in tien jaar echter meerdere design-iteraties gekend en is nu beter uitgewerkt dan ooit tevoren. Wat ooit startte als niche-product voor de Nederlandse fietsmarkt, is in tien jaar uitgegroeid tot icoon en voorloper in de internationale urban mobility revolutie.

Urban Arrow trekt echt alles uit de kast om van deze Family Anniversary een super fiets te maken. En zeg nou zelf, met deze uitstraling is de Anniversary Family niet te missen. Zilverkleurig aluminium frame, stoere zwarte spaken en nog een heleboel andere onderdelen maken deze royale uitvoering van de Family echt uniek. De Family Anniversary zal exclusief in Europa verkrijgbaar zijn. Wil je de exacte specificaties van de fiets zien, kijk dan even in de specsheet.

  • Bosch Cargo Line Gen 4, 250W - max 85 Nm motor (Extra krachtige motor)

  • Bosch 500Wh accu

  • Meest luxe display van Bosch het NYON Display

  • Volledig automatisch schakelen met enviolo AUTOMATIQ 3.0 Heavy Duty versnellingsnaaf - NYON integrated

  • Remlicht voor extra veiligheid - Supernova M99 TL2 PRO met remlicht

  • Super sterkte koplamp zodat je goed opvalt - Supernova V521S voorlicht

  • Voor de liefhebber - Brooks Cambium zadel 

  • Lekker geveerde zadelpen - Cane Creek Thudbuster geveerde zadelpen

Urban Arrow Family Cargo Line Anniversary Edition

Family Cargo Line Anniversary Edition
7.590,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken